intake

We doen een grondige intake om precies in kaart te brengen wat jouw persoonlijke doel is en hoe wij u het beste daarbij kunnen helpen. We gaan dieper in op jouw gezondheid, voedingspatroon, metabolisme, training en blessuregeschiedenis, evenals uw niveau van fysieke capaciteiten. Na de intake gaan we aan de slag om een gepersonaliseerd schema voor jou te maken.

gepersonaliseerd plan

Na de intake wordt er een plan op maat gemaakt met alle details die nodig zijn voor een optimaal resultaat.. Volume, intensiteit en frequentie die overeenkomen met jouw doelen, vaardigheden, planning en prioriteiten. Een duidelijk periodisering om jouw doel te bereiken. Coaching die jou in staat stelt om te begrijpen hoe je de oefeningen op de juiste manier kunt uitvoeren, zodat u het meeste uit de training kunt halen en tegelijkertijd blessures kunt voorkomen. Specifiek programmeer detail, en educatie om verwarring te voorkomen en jou te leren waarom al de details belangrijk zijn. (d.w.z. – volgorde van de oefeningen, aantal sets en herhalingen, tempo, rustperiodes, progressie)

Dit is inclusief thuis trainingen voor wanneer je niet naar de fitness kunt gaan of je op vakantie bent.

Het trainingsproces wordt volledig afgestemd op jouw behoeften.

Maak een vrijblijvende afspraak

Unieke combinatie van persoonlijke aanpak, structuur en digitale ondersteuning.

Results Matter creëert voor jou de beste Personal Training ervaring door de persoonlijke aanpak van de trainers te combineren met een stevig fundament. Head Coach en Founder Ken Van den Eeden past deze fundamentele structuur al sinds 2002 succesvol toe.

Results Matter ondersteunt de meest gepassioneerde Personal Trainers in België om de beste resultaten te halen met hun klanten. Wil jij de energie en kracht die ze uitstralen live ervaren? Maak een vrijblijvende afspraak.

bij results matter behaal jij echte resultaten.

Dit wil niet per se zeggen een fysiek doel. Een sixpack is niet altijd een ECHT resultaat. Wij gaan voor de volgende resultaten:

  • zelfzekerder zijn
  • je beter in je vel voelen
  • fitter en gezonder leven

| deze mensen gingen jou al voor |

bekijk hun resultaten

Vivamus consectetuer hendrerit lacus. Vivamus quis mi. Nulla porta dolor. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec, imperdiet iaculis, ipsum. Praesent blandit laoreet.

"Jeroen kwam met doel bodycompositie. Na 12 weken voeding en training op punt te zetten, behaalde we dit top resultaat."

Personal Training before after
Jeroen S. (25)
Bodycompositie

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis. Nullam non erat neque.

Personal Training before after
Dirk M.
Bodycompositie

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis. Nullam non erat.

Personal Training before after
Pieter V.
Bodycompositie