personal training in wommelgem

Een privé gym waar je optimaal begeleidt wordt! Klinkt goed?

Welkom bij onze locatie in Wommgelgem. Een gym op en top in orde, waar onze trainers alle tools hebben om jou te begeleiden naar jouw doel.

Hier wordt 1 op 1 training gegeven alsook small group training en bootcamps.

Naast de uren training word je door onze coaches intensief opgevolgd en begeleiden ze je ook in je voedingsgewoontes. 

Gyms

maak een vrijblijvende afspraak

Voor elk wat wils

Wij zijn een team van gekwalificeerde Personal Trainers, klaar om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Wens je graag een coach die naast jou staat tijdens het sporten of wil je liever in groepsverband sporten?
We bieden het allemaal.

Personal Training

Results Matter ondersteund jou digitaal. Jij zorgt ervoor dat je de best mogelijke begeleiding biedt voor jouw klanten en wij zorgen ervoor dat ze ondersteund worden door een groter geheel via email coaching. Via email coaching krijgen de klanten afhankelijk van hun doel emails die bedoelt zijn als educatie mails. We gaan de klanten uitleggen waarom dingen die van hen verwacht worden belangrijk zijn.

Op deze manier wordt jouw persoonlijke coaching extra ondersteund, dit geeft een veel grotere kans op resultaten.

Small group training

Wil je graag trainen maar heb je soms extra motivatie nodig? Dan is small group training wellicht iets voor jou. Je traint hierbij in een kleine groep van 4 tot 6 personen begeleid door een personal trainer.

Een groepsles met een personal touch!

De groepsles is er voor iedereen die fitter, sterker en in shape wil raken, en dit op een verantwoorde manier. Door de groep te beperken tot max 6 personen, garanderen we iedere deelnemer een veilige workout, met aanpassingen naar zijn/haar niveau.

Aandacht, resultaat en fun staan altijd centraal!

RM Wommelgem

Bootcamps

Een bootcamp is een actieve workout in de buitenlucht die je uitvoert in teamverband. Tijdens de lessen bouw je naast conditie en kracht tevens souplesse, coördinatie en explosiviteit op.

Onze buitentrainingen bestaan uit actief wandelen/joggen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. We zorgen we ervoor dat alle deelnemers hun doelen kunnen realiseren door middel van uitdagende workouts.

Sport, fun en resultaat in combinatie met persoonlijke aandacht staan hierbij centraal.

Wil jij gezellig buiten sporten meld je snel aan voor een proefles!