wij helpen jou, jouw doelen te bereiken.

Voor het transformeren van je lichaam heb je een duidelijk plan nodig, individueel ontworpen voor jouw lichaam en jouw levensstijl. Daarna is het de consistentie en betrokkenheid die de resultaten oplevert waar je naar op zoek bent. Meestal maken mensen het ingewikkelder dan nodig is…

Dit is precies waar wij de oplossing bieden voor jouw persoonlijke doorbraak. We maken een volledig geïndividualiseerd plan op een vereenvoudigde manier, zodat je er je daadwerkelijk aan kunt houden op lange termijn (zowel training als voeding). En een deel van wat onze coaching door de jaren heen zo succesvol heeft gemaakt, is dat we de constante ondersteuning, educatie bieden die nodig zijn om echte resultaten te zien.

Personal Training

Onze trainers zijn geen gewone fitness experts.

Results Matter verenigt hooggekwalificeerde trainers met een nationaal en internationaal certificaat. Onze trainers volgen een intern opleidingstraject en zijn verplicht zich jaarlijks bij te scholen.

Zo garanderen wij de kwaliteit van jouw training!

Unieke combinatie van persoonlijke aanpak en digitale ondersteuning.

Results Matter creëert voor jou de beste Personal Training ervaring door de persoonlijke aanpak van de trainers te combineren met een stevig fundament. Head Coach en Founder Ken Van den Eeden past deze fundamentele structuur al sinds 2002 succesvol toe.

Results Matter ondersteunt de meest gepassioneerde Personal Trainers in België om de beste resultaten te halen met hun klanten. Wil jij de energie en kracht die ze uitstralen live ervaren? Maak een vrijblijvende afspraak.

Personal Training

bij results matter behaal jij echte resultaten.

Dit wil niet per se zeggen een fysiek doel. Een sixpack is niet altijd een ECHT resultaat. Wij gaan voor de volgende resultaten:

  • zelfzekerder zijn
  • je beter in je vel voelen
  • fitter en gezonder leven

| deze mensen gingen jou al voor |

bekijk hun resultaten

Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, vind je hieronder resultaten die klanten bij ons hebben behaald. Niet alle klanten komen met body compositie doeleinden dus je vindt hier ook verhalen van tevreden klanten die hun levenskwaliteit sterk verbeterd is.

Het begon een 7-tal weken geleden met een gewoon gesprekje met mijn dochter Ilse, die Personal Trainer is te Kessel en waar ik heel fier op ben. Het ging over voeding en Ilse vroeg of ik bij haar begeleiding zou nemen moesten we niet zo ver van mekaar wonen. Ik zei “ja” en besloot alvast om haar belangrijkste voedingstips te noteren. Ik ben dus direct begonnen met gezonde voeding en met veel sporten. Wandelen doe ik elke dag 60 – 90 minuten en 3 x per week zwem ik 75 minuten. Het is mij echt gelukt en het gaat goed. Ik ben echt blij dat ik er mee begonnen ben. Dus, een gouden tip: GA ERVOOR, BETER VANDAAG NOG DAN MORGEN!! Op 7 weken ben ik 10 kg lichter!! Blijven volhouden, de aanhouder wint. Ik ben mijn dochter heel dankbaar!! SUPER!!

DSC_3411
Hilde C.

Bediende

Ik kende Daniele al via zijn bootcamplessen en door de schitterende resultaten die mijn zus en schoonbroer dankzij hem hadden. Maar om zelf die stap te zetten, daar had ik nog een extra duwtje voor nodig. En dat duwtje kreeg ik toen ik een maand online coaching won bij Daniele. Ik ben zo tevreden met het resultaat dat ik op 4 weken tijd verkregen heb dankzij hem dat ik nog extra coaching heb bijgenomen. Echt een topcoach die je motiveert en regelmatig stuurt om te vragen hoe het gaat!!

56a4ae2d-226b-478a-8703-b3d5ac9439d1
Sandra V.

Zelfstandige

daniele is een super coach!! dankzij hem ben ik super gemotiveerd en voel ik mij beter !! hij is zo intensief bezig met zijn klanten en gaat er helemaal voor . Hij wilt enkel dat we ons doel bereiken. En samen gaan we ervoor. niet enkel ik ben gemotiveerd maar hij zelf ook super gemotiveerd . hij kan ook wel streng zijn maar dat heb ik nodig zodat ik op een hogere niveau kan geraken . de praktische oefeningen zijn goed te doen. En samen bekijkt hij wat het beste past voor de klant. dus zeker een aanrader. Ik ben al vast blij met zo een super coach ik kan alvast niet meer zonder .

56a4ae2d-226b-478a-8703-b3d5ac9439d1
Sabrina D.

Bediende

Jeroen kwam met doel body compositie. Na 12 weken voeding en training op punt te zetten, behaalden we dit top resultaat.


Personal Training before after
Jeroen S.
Bodycompositie
Davy wou dringend wat kilo's kwijt. Door tijdsgebrek kon hij maar 2x/week trainen. In combinatie met aanpassing van zijn voeding was dit voldoende om dit mooie resultaat te behalen.
Personal Training before after
Dirk M.
Bodycompositie

Pieter besliste dat hij zijn lichaam dringend terug in shape moest krijgen koste wat het kost. We zijn intensief beginnen trainen en de voeding ook direct aangepakt. Dit alles met een verbluffend resultaat tot gevolg.

Personal Training before after
Pieter V.
Bodycompositie
Caterina heeft gekozen voor een body composition programma in combinatie met post-revalidatie oefeningen. Ondertussen is ze pijnvrij en 12kg lichter!
Personal Training before after
Caterina M.
Bodycompositie
Angelina was aan het twijfelen voor een gastric bypass operatie, maar heeft toch gekozen voor begeleiding. Na 3 maanden is ze 12kg kwijt dankzij kleine aanpassingen aan haar voedingspatroon en de combinatie met een aangepast trainingsplan.
Personal Training before after
Angelina M.
Bodycompositie
Gerty had als doel 3kg afslanken. Met voedingsbegeleiding en 2x/week sporten is ze op 12 weken 8kg lichter en ze heeft geen last meer van haar rug.
Personal Training before after
Gerty G.
Bodycompositie