Results Matter zet in op jouw gezondheid.

Onze trainers eten, slapen en ademen gezondheid. Ze bezitten een ongeëvenaarde passie om steeds voor het beste resultaat te zorgen. Ook na de trainingsuren helpen we jou om te blijven investeren in je gezondheid.

Een team van gedreven experten ondersteunt de trainers. Zij integreren de nieuwste digitale toepassingen om resultaten te analyseren en te optimaliseren. Zo blijft Results Matter een constant evoluerend en vooruitdenkend bedrijf.

Onze trainers zijn geen gewone fitness experts.

Results Matter verenigt hooggekwalificeerde trainers met een nationaal en internationaal certificaat.

Wij ondersteunen ons trainersteam om te leren van de beste internationale coaches. Wij bieden hen een persoonlijk educatief programma aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste evoluties en inzichten. Zo garanderen wij de kwaliteit van jouw training.

Unieke combinatie van persoonlijke aanpak, structuur en digitale ondersteuning.

Results Matter creëert voor jou de beste Personal Training ervaring door de persoonlijke aanpak van de trainers te combineren met een stevig fundament. Head Coach en Founder Ken Van den Eeden past deze fundamentele structuur al sinds 2002 succesvol toe.

Results Matter ondersteunt de meest gepassioneerde Personal Trainers in België om de beste resultaten te halen met hun klanten. Wil jij de energie en kracht die ze uitstralen live ervaren? Maak een vrijblijvende afspraak.

bij results matter behaal jij echte resultaten.

Dit wil niet per se zeggen een fysiek doel. Een sixpack is niet altijd een ECHT resultaat. Wij gaan voor de volgende resultaten:

  • zelfzekerder zijn
  • je beter in je vel voelen
  • fitter en gezonder leven