Als personal trainer voel ik mij als een vis in het water! Ik ben volledig in m’n nopjes als ik mensen kan trainen, helpen, motiveren en begeleiden. Ik ben perfectionistisch, leergierig en wil steeds beter worden in wat ik doe.

Sport is de rode draad in mijn leven. Van m’n 8ste tot m’n 20ste deed ik karate. Ik maakte deel uit van de beloftenploeg van België en nam vaak succesvol deel aan wedstrijden. Na de karate volgde een dansperiode: tapdance, hiphop en moderne dans waren mijn favorieten. Tussen 2005 en 2017 gaf ik de Les Mills groepslessen Bodycombat en Bodyjam. Mijn ‘Zumba’ carrière duurde een jaartje, het was niet echt ‘Ilse’. Het grootste deel van mijn professionele carrière werkte ik in het lager onderwijs.

De échte passie die ik voelde bij het geven van groepslessen had ik minder als leerkracht. Sinds vooraan de 20, denk ik er aan om personal trainer te worden. Bijna 15 jaar later ben ik er volledig voor gegaan: in 2016 behaalde ik mijn certificaat ‘Physical trainer’ én mijn NASM certificaat ‘Personal trainer’ bij Physical Coaching Academy.