7 voordelen van het trainen met een Personal Trainer

Trainen is trainen, of je dit nu thuis doet, in de gym of met een Personal Trainer. Toch?

Trainen of zo efficiënt mogelijk trainen is echter een groot verschil.

Je vindt tegenwoordig online programma’s en thuis workouts, die allemaal fantastische resultaten beloven. Maar is dat wel zo en ben jij gemotiveert genoeg om alles tot in de perfectie uit te voeren?

Voor velen is het nemen van een Personal Trainer een veel betere optie om sneller en efficiënter jouw resultaten te behalen. Je huurt mensen in om je gras te komen maaien, je auto gaat op onderhoud in een erkende garage en als er reparaties aan huis moeten gebeuren dan roep je ook de hulp in van een professional. Echter als het gaat om fitness, dan is iedereen ervan overtuigd zelf die professional te zijn.


Maar heb jij wel de vaardigheden en de tientallen opleidingen/bijscholingen gevolgd zodat je alles af weet van oefening techniek en blessure preventie? Of is het toch tijd om ook voor je gezondheid een professional in te schakelen?⁠

In tegenstelling tot andere dagelijkse basistaken is er een goede oefentechniek en plan van aanpak vereist om de gewenste resultaten te bereiken. Personal trainers kunnen een trainingsroutine, een voedingsplan en een algemene strategie ontwikkelen om jouw doelen te bereiken, op een zo efficiënte manier. De voordelen van een personal trainer zijn dus talrijk.⁠

Hieronder vind je 7 voordelen van een Personal Trainer:⁠

1️⃣ Meest efficiënte opbouw voor jouw lichaam

2️⃣ Minder kans op blessures

3️⃣ Duidelijke plan van aanpak⁠

4️⃣ Houd je verantwoordelijk (stok achter de deur)⁠

5️⃣ Doorbreek training plateau’s⁠

6️⃣ Kan je motiveren zowel tijdens als na de training⁠

7️⃣ Je behaalt sneller resultaten⁠

We kunnen deze lijst nog veel langer maken, maar dat mag je zelf komen ervaren bij één van onze coaches. Wist je ook dat  een ONLINE Personal Trainer dezelfde voordelen biedt!